💺 พา นศ. ปีที่ 1 ศึกษาดูงาน ณ Asian Aviation Training Centre (AATC) Bangkok Airways 🛬🛫

👋🏼 5 เมษายน 65 หลักสูตรวิศวกรรมการบินและนักบินพาณิชย์ วิทยาลัยอุตสาหกรรมการบินนานาชาติ สจล. โดย ดร.วรา สุวรรณสินธุ์ ผศ.ดร.พัชรินทร์ คำสิงห์ และ ผศ.ดร.ประเสริฐ ประภามณฑล พานักศึกษาชั้นปีที่ 1 เข้าเยี่ยมชมศึกษาดูงาน ณ Asian Aviation Training Centre (AATC) Bangkok Airways และได้มีการทดลองขับ flight simulation Airbus A320 และ ATR รวมถึงการออกแบบภาพสนามบินในระบบ simulator เพื่อให้นักศึกษาเล็งเห็นว่าเรื่องระบบ Electronics มีส่วนสำคัญต่อระบบการบินอย่างไร ประกอบในรายวิชา 15016404 Electronics and Electrical Engineering Fundamentals และขอขอบคุณทีมงานของ AACT Mr.Greg Shockley – General Manager of AATC, Dr. Prawate Wongsakulphasatch – Engineering Manager และทีมงานของ AATC ที่ให้การต้อนรับเป็นอย่างดี 🛫

👋🏼 April 5, 2022 – In order to develop their potential and skills in becoming engineers that hold a CPL, the first-year aeronautical engineering and commercial pilot students of IAAI were taken to a visit that supports their aeronautical engineering and commercial pilot courses at the Asian Aviation Training Center (AATC) – Bangkok Airways. The students have the chance to experience the flight simulations operating the Airbus A320 and ATR and designing airport images on a simulator system under the supervision and support of AACT’s General Manager, Mr. Greg Shockley and AACT’s Engineering Manager Dr. Prawate Wongsakulphasatch. 🎯

#IAAI #KMITLFight #TCAS65 #Dekd65 #aeronauticalengineering #logisticsmanagement #aerospaceengineering