🛠 กิจกรรม workshop การสร้างสายอากาศและรับสัญาณจากเครื่องบิน 📡✈️

👋🏼 26 มี.ค. 65 กิจกรรม workshop การสร้างสายอากาศและรับสัญาณจากเครื่องบิน ณ วิทยาลัยอุตสาหกรรมการบินนานานชาติ โดยมี คุณพลกฤษณ์ สุขเฉลิม และ ดร.พิรดา เตชะวิจิตร์ ทำหน้าที่เป็นวิทยากร  นักเรียน/นักศึกษาที่มาเข้าร่วม ได้รับความรู้เกี่ยวกับการสื่อสารผ่านคลื่นวิทยุบนพื้นโลก รวมถึงการสื่อสารถึงอวกาศ ซึ่ง workshop นี้ ไม่มีค่าใช้จ่าย จะมีจัดอีกเรื่อยๆ สามารถติดตามได้ที่เฟสบุ๊คแฟนเพจของพวกเรา 🛫

👋🏼 March 26, 2022 – International Academy of Aviation Industry – KMITL with its new program in Aerospace Engineering hosted a FREE workshop activity on building antennas and receiving signals from an aircraft. These activities were led by Mr. Polkrit Sukchalerm and IAAI’s Asst. Dean, Dr. Pirada Techavijit. Both discussed about purpose and the value of communication by creating and using these antennas. The participants coming from different high schools across Thailand gained knowledge on the terrestrial radio communication, including communication to space. This free workshop activity will be hosted regularly. If you are interested, send us a message on Facebook and we would be happy to talk with you. 🎯

#IAAI #KMITLFight #aerospaceengineering #TCAS65 #Dekd65