📢 เตรียมความพร้อมการแข่งขันเครื่องบินร่อน นักบินน้อย สจล. 🔥🔥

🛫 24 ก.พ. กิจกรรมการเตรียมความพร้อมสำหรับการแข่งขันเครื่องบินร่อน นักบินน้อย สจล. โดย สพฐ. วิทยาลัยอุตสาหกรรมการบิน สจล. และ F3K Thailand มีนักเรียนมาร่วมการแข่งขันจากทั่วประเทศ และเตรียมพร้อมสำหรับการแข่งขันในวันพรุ่งนี้ ณ The sky airfield อ.แก่งกระจาน จ.เพชรบุรี 🛬

👉🏻 February 24, 2022 – International Academy of Aviation Industry headed by the Dean, Asst. Prof. Dr. Soemsak Yooyen and Asst. Dean Dr. Pirada Techavijit, KMITL by OBEC, Idea Sky Co. Ltd and F3K Thailand began the preparation activities for the glider competition at the Sky Airfield in Kaeng Krachan District, Phetchaburi Province. The pre-event was participated by students coming from different regions across the country. The students went through different fun activities as preparation for the next day’s glider competition. The grand prize winner of this competition will have the chance to get a 100% scholarship from International Academy of Aviation Industry – KMITL. 🥂